Elföretaget Elex är din trygga elfirma i Stockholm

Elex är verksamma över hela Stockholmsområdet med flera års erfarenhet inom elinstallationer. Vi är ett elbolag jobbar både för privatpersoner och för företag. Vi sätter säkerheten och kvaliteten i främsta rummet, därför utbildar vi våra elektriker  löpande för att de ständigt ska vara uppdaterade på de nya metoder och regler som finns i branschen.

Hur vi arbetar för dig som kund

Vi utför service, reparationer och installationer. Våra elektriker är de bästa inom området och kan hjälpa dig med alla dina elbehov.

Hembesök

Vi utför service och elinstallationer. Våra elektriker är de bästa inom området och kan hjälpa dig med alla dina elbehov.

Offert

En detaljerad offert ges tillsammans med en beskrivning av uppgiften, komponenterna och materialen.

Arbete utförs

Vi är tillgängliga för att svara på frågor under hela arbetets gång.

Support & Garanti

Efter arbetet är vi tillgängliga för support och frågor.

Vad tycker våra kunder?

Våra elektriker är bland de bästa i branschen och kan vid behov ge snabb hjälp. Med många års erfarenhet från branschen tar vi säkerheten på största allvar.  Ett positivt rykte är avgörande i vår bransch. Därför är vi aldrig nöjda med vårt arbete förrän du är nöjd med det.

elektriker-stockholm

Elex är ett registrerat och tillståndsgivet elbolag 

El är en särskilt riskfylld verksamhet. Det är elfirmans ansvar att följa de riktlinjer som råder ifall man vill arbeta inom detta yrke. Det ställs därför höga krav på utbildning, kompetens och erfarenhet för elinstallatörer och elbolag. I Sverige så säger lagen att alla elföretag som sysslar med installationer på någon annans fastighet måste vara registrerade. Det finns ett öppet register hos Elsäkerhetsverket över elfirmor där du kan kontrollera om det elföretag du tänker anlita är registrerat eller inte. Elex Stockholm är ett registrerat elföretag med mångårig erfarenhet av att arbeta med el hos privatpersoner och företag. Mer information om vår licens finner du hos Elsäkerhetsverket.

Kom förbi elbolaget Elex för en träff med våra elektriker

Det är många som har en tydlig idé om vad det är man vill att elföretaget ska utföra för arbete. Man kanske själv har upprättat en skiss på hur kablarna ska dras och exakt på vilka ställen el-uttagen ska göras. Det är alltid bra att vara väl förberedd, men det finns goda skäl att låta elföretaget komma in tidigt i processen och ge sina synpunkter och idéer på hur arbetet ska organiseras. Elfirmor sitter på en stor erfarenhet av att utföra liknande arbeten och kan dela med sig av sin kunskap för att arbetet ska bli så bra som möjligt.


Elex Stockholm är av uppfattningen att arbetet ofta blir bättre om elfirmor samt elbolagen får möjlighet att vara med redan i planeringsstadiet av arbetet. Den som anlitar Elex Stockholm kan därför känna sig säker med att vi är ett elföretag som gärna engagerar oss så tidigt som möjligt i processen, även i planeringsskedet. Det finns en uppsjö av elfirmor i Stockholm men vi kan stolt säga att vår kompetens inom elteknik samt vår lista med referenskunder talar för sig självt. Kontakta oss vi är elbolaget som alltid erbjuder fri rådgivning.

En Elektriker i Stockholm
Elinstallation Stockholm

Vår elfirma jobbar utifrån en strikt policy

Olika elfirmor har olika inriktning. En del elfirmor åtar sig bara uppdrag åt större företag och är specialiserade på elinstallationer i större kontorslokaler och industribyggnader. Det finns också elfirmor som enbart åtar sig uppdrag för privatpersoner, vanligtvis vad gäller privatbostäder och sommarhus. Det är viktigt att du säkerställer att den elfirma du tänker anlita har erfarenhet av att arbeta med just de sakerna du behöver hjälp med. Elex är en elfirma som både arbetar för privatpersoner och för företag. Elex Stockholm kan hjälpa privatpersoner med enkla tjänster som att byta eluttag till svårare uppdrag som att ombesörja byggström. Elex Stockholm tar sig an både små och stora uppdrag.

elektriker-stockholm

Elex är en elfirma som erbjuder helhetslösningar för dig som kund

Allt fler konsumenter och företag efterfrågar elfirmor som kan erbjuda konsumenten en helhetslösning. Privatpersoner och företag har inte alltid kunskapen eller tiden som krävs att besöka ett el-varuhus för att inhandla material och sedan anlita ett elföretag som ska installera det. Många privatpersoner och företag ser hellre att man anlitar en elfirma som har avtal med olika underleverantörer och som kan ordna med inhandling av material och installation.


En helhetslösning, det vill säga. Elex erbjuder en helhetslösning i riktig bemärkelse. Elex Stockholm har flertalet avtal med företag som tillhandahåller material för elinstallationer och övriga arbeten inom el. Elex Stockholm har även avtal med företag som säljer laddboxar för elbilar och digitala system för att styra sitt hem genom mobiltelefonen.

Hämta inspiration från andra arbeten som vi har utfört

Det kan vara svårt att på egen hand bilda sig en uppfattning om hur man vill att en elinstallation ska utföras. Elex har därför ett stort galleri med referensbilder på tidigare arbeten som vi har utfört åt både privatpersoner och företag. Vi har referensbilder på allt från installation av byggström i ett fritidshus, till installation av belysning i en privatbostad och installation av belysning på en altan i en villaförort i Stockholm.

Hör av dig till oss om du vill se referensbilder på projekt som liknar det du behöver hjälp med. Elex är en elfirma som har genomfört många varierande uppdrag genom åren och vi bidrar gärna med inspiration från tidigare arbeten som vi har utfört.

elektriker-stockholm

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.