Boka Eltjänster

Välj bland tillgängliga tjänster och produkter och få en kostnadsfri och anpassad offert

Identifiera vilken tjänst du behöver

Begär en gratis offert

Få återkoppling inom 24h

Byte/Installation av dimmer

Uppgradera hemmets elsystem med byte eller installation av kopplingsskåp

Om du har el problem eller om du har föråldrad utrustning i ditt hem kan det vara dags att överväga att uppgradera din elcentral. En ny elcentral kan ge en säkrare och mer tillförlitlig strömförsörjning till ditt hem, samt stöd för nya eller uppgraderade kretsar och apparater.

För att byta ut en gammal eller dåligt fungerande elcentral krävs en licensierad elektrikers kompetens och erfarenhet. De kommer att bedöma det nuvarande tillståndet i ditt elsystem, rekommendera lämplig växel och sköta installationen och ledningsarbetet. Detta garanterar att ditt nya ställverk installeras på ett säkert och korrekt sätt och uppfyller alla relevanta el regler och bestämmelser.

Om du installerar ett nytt ställverk måste du ta hänsyn till ställverkets typ och storlek, liksom kapaciteten och konfigurationen av den inkommande strömförsörjningen, antalet och typen av brytare och eventuella ytterligare funktioner som överspänningsskydd eller fjärrövervakning. Din elektriker kan hjälpa dig att välja rätt ställverk för dina behov och ge vägledning om eventuella nödvändiga uppgraderingar eller ändringar av ditt elsystem.

Med ett nytt eller uppgraderat ställverk kan du njuta av ett effektivare och mer responsivt elsystem som stöder dina hushållsbehov och elapparater. För att garantera säkerheten och tillförlitligheten i ditt elsystem är det viktigt att välja en kvalificerad och välrenommerad elektriker för installation och underhåll av din elcentral.

Är du redo att uppgradera ditt elsystem? Kontakta oss idag för att planera ett byte eller en installation av en kopplingsskåp och få en mer tillförlitlig och effektiv strömförsörjning för ditt hem.

Byte/installation av elcentral

Uppgradera hemmets elsystem med byte eller installation av kopplingsskåp

Om du har elektriska problem eller om du har föråldrad utrustning i ditt hem kan det vara dags att överväga att uppgradera din elcentral. En ny elcentral kan ge en säkrare och mer tillförlitlig strömförsörjning till ditt hem, samt stöd för nya eller uppgraderade elektriska kretsar och apparater.

För att byta ut en gammal eller dåligt fungerande elcentral krävs en licensierad elektrikers kompetens och erfarenhet. De kommer att bedöma det nuvarande tillståndet i ditt elsystem, rekommendera lämplig växel och sköta installationen och ledningsarbetet. Detta garanterar att ditt nya ställverk installeras på ett säkert och korrekt sätt och uppfyller alla relevanta elektriska regler och bestämmelser.

Om du installerar ett nytt ställverk måste du ta hänsyn till ställverkets typ och storlek, liksom kapaciteten och konfigurationen av den inkommande strömförsörjningen, antalet och typen av brytare och eventuella ytterligare funktioner som överspänningsskydd eller fjärrövervakning. Din elektriker kan hjälpa dig att välja rätt ställverk för dina behov och ge vägledning om eventuella nödvändiga uppgraderingar eller ändringar av ditt elsystem.

Med ett nytt eller uppgraderat ställverk kan du njuta av ett effektivare och mer responsivt elsystem som stöder dina hushållsbehov och elektriska apparater. För att garantera säkerheten och tillförlitligheten i ditt elsystem är det viktigt att välja en kvalificerad och välrenommerad elektriker för installation och underhåll av din elcentral.

Är du redo att uppgradera ditt elsystem? Kontakta oss idag för att planera ett byte eller en installation av en kopplingsskåp och få en mer tillförlitlig och effektiv strömförsörjning för ditt hem.

Byte/installation av fläkt

Förbättra komforten i ditt hem med byte eller installation av fläktar

Om du vill förbättra luftcirkulationen, temperaturen och energieffektiviteten i ditt hem kan du överväga att byta ut eller installera en ny fläkt. En fläkt kan vara ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att kyla ditt hem på sommaren, värma ditt hem på vintern och minska ditt beroende av värme- och kylsystem.

Om du byter ut en gammal eller trasig fläkt är det viktigt att välja en kompatibel modell som passar din befintliga kabeldragning och takfäste. Du kanske också vill ta hänsyn till fläktens storlek, stil och funktioner, t.ex. bladlängd, motorhastighet, vändbar riktning och fjärrkontroll. Din installatör kan hjälpa dig att välja den bästa fläkten för dina behov och se till att den installeras och kablas korrekt.

Om du installerar en ny fläkt ska du se till att stänga av strömmen vid brytaren och följa tillverkarens anvisningar noggrant. Du måste montera fläktbladen och monteringen, installera monteringsfästet och ansluta ledningarna till elcentralen. När ledningarna är klara kan du fästa fläktbladen och testa fläktens funktion och balans.

Med en ny eller uppgraderad fläkt kan du njuta av en bekvämare och hälsosammare inomhusmiljö samt minska din energiförbrukning och dina kostnader. För att säkerställa din fläkts säkerhet och effektivitet är det viktigt att välja en kvalificerad och erfaren installatör som kan sköta installationen och underhållet av din fläkt.

Är du redo att förbättra din hemkomfort och energieffektivitet? Kontakta oss idag för att planera ett byte eller en installation av en fläkt och njut av ett mer uppfriskande och hållbart vardagsrum.

Byte/installation av handdukstork

Uppgradera komforten i badrummet med utbyte eller installation av handdukstorkare

Om du vill ge ditt badrum en touch av lyx och funktionalitet kan du överväga att byta ut eller installera en ny handdukstork. En handdukstork kan ge ett bekvämt och hygieniskt sätt att torka och värma dina handdukar samt minska fukt och lukt i badrummet.

Om du ersätter en gammal eller trasig handdukstork är det viktigt att välja en kompatibel modell som passar dina befintliga VVS- och elanslutningar samt storleken och stilen på ditt badrum. Du kanske också vill ta hänsyn till handdukstorkens material, utförande och funktioner, till exempel antal och orientering av staplar, typ av värmeelement och timer- eller termostatkontroll.

Om du installerar en ny handdukstork ska du se till att stänga av vatten- och strömförsörjningen och följa tillverkarens anvisningar noggrant. Du måste identifiera handdukstorkens placering och orientering, borra monteringshålen, ansluta vatten- och elförsörjningen och fästa handdukstorkens vägg. När installationen är klar kan du testa handdukstorkens värme- och torkprestanda.

Med en ny eller uppgraderad handdukstork kan du njuta av ett bekvämare och snyggare badrum samt minska din tvättbelastning och dina kostnader. För att garantera säkerheten och kvaliteten på din handdukstork är det viktigt att välja en licensierad och försäkrad installatör som kan sköta installationen och underhållet av din handdukstork.

Är du redo att uppgradera komforten och stilen i ditt badrum? Kontakta oss idag för att boka ett byte eller en installation av en handdukstork, och njut av en mer avkopplande och funktionell badupplevelse.

Byte/installation av rörelsevakt

Förbättra säkerheten i ditt hem med utbyte eller installation av rörelsedetektorer

Om du vill öka säkerheten och bekvämligheten i ditt hem kan du överväga att byta ut eller installera en ny rörelsedetektor. En rörelsedetektor kan vara ett tillförlitligt och responsivt sätt att upptäcka rörelser och utlösa larm eller lampor, samt avskräcka inkräktare och minska antalet falsklarm.

Om du byter ut en gammal eller dåligt fungerande rörelsedetektor är det viktigt att du väljer en kompatibel modell som matchar ditt befintliga säkerhetssystem och dina befintliga sensorer. Du kanske också vill ta hänsyn till detektorns täckningsområde, detektionsområde, känslighet och tillförlitlighet samt eventuella ytterligare funktioner som väderbeständighet, immunitet mot husdjur och fjärråtkomst.

Om du installerar en ny rörelsedetektor ska du se till att stänga av strömmen vid brytaren och följa tillverkarens anvisningar noggrant. Du måste identifiera den optimala placeringen och orienteringen av detektorn, montera den säkert på väggen eller i taket och ansluta ledningar och batterier. När installationen är klar kan du testa detektorns känslighet och responstid och justera inställningarna vid behov.

Med en ny eller uppgraderad rörelsedetektor kan du njuta av ett säkrare och effektivare hem, samt minska risken för inbrott och falska larm. För att säkerställa effektiviteten och tillförlitligheten hos din rörelsedetektor är det viktigt att välja en certifierad och erfaren installatör som kan sköta installationen och underhållet av din detektor.

Är du redo att förbättra säkerheten och bekvämligheten i ditt hem? Kontakta oss idag för att boka in ett byte eller en installation av en rörelsedetektor och njut av ett lugnare och mer skyddat vardagsrum.

Byte/installation av spotlights

Förbättra din heminredning med byte eller installation av spotlights

Om du vill ge din hembelysning en elegant och funktionell touch kan du överväga att byta ut eller installera nya spotlights. Spotlights kan ge ett fokuserat och justerbart sätt att belysa specifika områden eller föremål, samt skapa ett modernt och elegant utseende för din heminredning.

Om du byter ut en gammal eller sliten spotlight är det viktigt att välja en kompatibel modell som matchar dina befintliga ledningar och strömbrytare. Du kanske också vill ta hänsyn till strålkastarens typ, storlek, färg och utformning samt strålningsvinkel, ljusstyrka och energieffektivitet. Din installatör kan hjälpa dig att välja de bästa strålkastarna för dina behov och se till att de installeras och kablas korrekt.

Om du installerar nya spotlights ska du se till att du stänger av strömmen vid brytaren och följer tillverkarens anvisningar noggrant. Du måste identifiera platsen och antalet spotlights, borra monteringshålen, ansluta ledningarna till elboxen och fästa spotlightsna i taket eller på väggen. När ledningarna och monteringen är klar kan du justera strålkastarnas riktning och fokusering efter dina önskemål.

Med nya eller uppgraderade spotlights kan du njuta av en mer personlig och sofistikerad hembelysning, samt framhäva dina favoritkonstverk, möbler eller arkitektur. För att garantera säkerheten och kvaliteten på dina spotlights är det viktigt att välja en licensierad och försäkrad installatör som kan sköta installationen och underhållet av dina spotlights.

Begär Gratis Offert
[/fusion_button]

Byte/Installation av strömbrytare

Modernisera din hemkontroll med byte eller installation av strömbrytare

Om du vill uppdatera utseendet och funktionaliteten hos dina strömbrytare i hemmet kan du överväga att byta ut eller installera nya strömbrytare. Strömbrytare kan ge ett enkelt och bekvämt sätt att slå på och stänga av lampor, fläktar och apparater, samt förbättra din heminredning och energieffektivitet.

Om du byter ut en gammal eller defekt strömbrytare är det viktigt att välja en kompatibel modell som matchar din befintliga ledningsdragning och strömbrytare. Du kanske också vill ta hänsyn till typ, stil, färg och funktioner för strömbrytaren, till exempel typ av strömbrytare (växel, vipp, dimmer etc.), ytbehandling (plast, metall, glas etc.) och tilläggsfunktioner (timer, rörelsesensor, Wi-Fi etc.). Din installatör kan hjälpa dig att välja de bästa strömbrytarna för dina behov och se till att de installeras och kablas korrekt.

Om du installerar nya strömbrytare ska du se till att stänga av strömmen vid brytaren och följa tillverkarens anvisningar noggrant. Du måste identifiera växlarnas placering och funktion, borra monteringshålen, ansluta ledningarna till elboxen och fästa strömbrytarplattan på väggen. När ledningarna och monteringen är klar kan du testa switchens funktion och se till att den motsvarar dina förväntningar och krav.

Med nya eller uppgraderade strömbrytare kan du njuta av en modernare och mer strömlinjeformad styrning av hemmet samt minska din energiförbrukning och dina kostnader. För att garantera säkerheten och kvaliteten på dina switchar är det viktigt att välja en licensierad och försäkrad installatör som kan sköta installationen och underhållet av dina switchar.

Är du redo att modernisera din kontroll och bekvämlighet i hemmet? Kontakta oss idag för att planera ett byte eller en installation av strömbrytare, och njut av ett mer personligt och effektivt boende.

Boka eltjänster

Boka en elektriker

Vi tillhandahåller högkvalitativa tjänster till både privata och kommersiella kunder. Vi är erfarna, pålitliga och kunniga inom alla aspekter av elarbeten. Vi är specialiserade på att installera och reparera ledningar, kretspaneler, lampor och andra komponenter. Vårt team av tekniker är alltid tillgängliga för att ge snabb, vänlig och effektiv service. Med ett engagemang för kundnöjdhet är vi det perfekta valet för alla dina elbehov.