Få din byggnads energibehov tillgodosedda med vår hjälp

Ska du bygga en ny anläggning eller bygga ut en befintlig anläggning? Då kan du vända dig till våra tjänster för alla dina elbehov. Vi erbjuder omfattande stöd från design till installation för att se till att din byggnad är utrustad med de mest effektiva och tillförlitliga elsystemen. Vårt team av erfarna elektriker kommer att arbeta nära dig för att fastställa de optimala kraftlösningarna för dina specifika krav.

El för nyproduktion | Design och installation - Elextro Stockholm AB

Hur går det går till

Steg 1: Kontakta oss för en konsultation för att diskutera din byggnads behov av strömförsörjning och krav på elritningar.

Steg 2: Vårt team kommer att skapa en omfattande designplan baserad på analysen av din byggnads effektbehov, elritningar och nödvändiga uppgraderingar eller modifieringar.

Steg 3: Vi installerar elsystemet i nära samarbete med ditt team för att se till att installationen slutförs i tid och inom budget.

Steg 4: Efter installationen testar och inspekterar vi elsystemet för att se till att allt fungerar korrekt och tillhandahåller nödvändig dokumentation och certifikat för att uppfylla myndighetskraven.

Steg 5: Vi erbjuder löpande underhålls- och supporttjänster för att se till att ditt elsystem förblir effektivt och säkert, inklusive rutininspektioner och nödreparationer.

För- och nackdelar med att skippa professionell hjälp med projektering och installation av nya produktionssystem

När det gäller nyproduktion finns det både för- och nackdelar med att inte ha konstruktions- eller kompetent hjälp med elinstallationer.

En av fördelarna med att inte söka professionell hjälp är att det kan spara pengar på kort sikt, eftersom du inte behöver betala för professionella design- eller installation. Detta tillvägagångssätt kan dock vara riskabelt och kan leda till elinstallationer av dålig kvalitet eller osäkra.

Att inte ha kompetent hjälp kan dessutom leda till att föråldrade eller ineffektiva elsystem installeras som kanske inte uppfyller dina behov. Detta kan leda till ökade energikostnader, dålig prestanda eller till och med säkerhetsrisker.

Om du däremot söker professionell hjälp för elkonstruktion och installation kan du se till att dina elsystem är uppdaterade, säkra och effektiva. Detta kan leda till lägre energikostnader, bättre prestanda och ökad säkerhet.

Varför design- och installationsritningar är viktiga för nya  produktionssystem

När det gäller nya el produktionssystem kan professionell design och installation hjälpa till att se till att dina el system är effektiva och säkra. Här är några av fördelarna med att söka professionell hjälp:

Omfattande designplan: Våra erfarna elektriker kan hjälpa till att skapa en omfattande designplan som tar hänsyn till dina unika elbehov. Detta kan bidra till att dina elsystem är effektiva och säkra.

  • Expertinstallation: Professionell installation kan bidra till att dina elsystem installeras korrekt och säkert.
  • Löpande underhåll och support: Om du söker professionell hjälp kan du också få löpande underhåll och support för att hålla dina elsystem i gott skick.
  • Dessutom kan våra experter ge tips och råd om hur du kan förbättra dina elsystem och skapa en säker och effektiv inomhusmiljö.

Om du vill förbättra dina elsystem i nyproduktion, kontakta oss idag för att boka in en konsultation. Våra erfarna elektriker kan ge expertråd och hjälpa dig att bestämma det bästa tillvägagångssättet för att uppfylla dina elbehov.

Om du nyligen har upplevt problem eller har lagt till nya apparater eller utrustning rekommenderas det också att du bokar in en inspektion för att se till att allt är i enlighet med koden och säkert att använda. Regelbundna inspektioner och underhåll hjälper till att förebygga potentiella faror, t.ex. elbränder och elchocker, och säkerställer att dina elsystem fungerar effektivt, vilket sparar pengar på energiräkningarna.

Våra certifierade elektriker i Stockholm hjälper till med att laga, sköta om och kolla på elsystem.

Gratis Hembesök

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök eller fastpris på telefon.

Gratis Offert

En detaljerad offert lämnas tillsammans med en beskrivning av uppgiften, komponenterna och materialen.

Arbete påbörjas

Vi är tillgängliga för att svara på frågor under hela processen.

Eftersupport & Garanti

Efter jobbet är vi tillgängliga för stöd och frågor och lämnar även garanti på både arbete och material.

Vad tycker våra kunder?

Våra elektriker är bland de bästa i branschen och kan ge snabb hjälp vid behov. Med många års erfarenhet i branschen tar vi säkerheten på största allvar. Ett positivt rykte är viktigt i vår bransch. Därför är vi aldrig nöjda med vårt arbete förrän du är nöjd med det.

Elex Stockholm ombesörjer även installation av laddboxar

Det finns klara fördelar med att köpa en elbil. Det är bättre för miljön, du slipper bensinkostnader och du får en särskild miljöbilsbonus. En utmaning med elbilar är dock att man ofta måste uppsöka en laddstation om man inte har möjlighet att ladda i hemmet. Den som har en laddbox hemma kan dock ladda bilen över natten och när den inte används.

Vi har särskild kompetens när det gäller installation av laddboxar. Vi kan bistå dig med att hitta en lämplig laddbox och sedan installera den, eller så köper du en laddbox via en av våra samarbetspartners och så installerar vi den åt dig. Elex Stockholm hjälper både privatpersoner och företag med installation av laddboxar.