Elinstallationer

Elinstallationer

Elinstallationer2023-12-27T18:14:08+01:00

Vi på Elextro har erbjudit bra elinstallationer i flera år. Våra elektriker kollar dina elsystem ordentligt för att se till att allt fungerar som det ska. Vi fixar inte bara enkla installationer, utan hjälper också till med reparationer, byte och uppgraderingar.

Vi gör ditt hem säkrare och skönare. Vi gör mer än bara vanliga installationer. Vi ger dig tips och hjälper dig att välja rätt saker för att ditt hem ska bli bättre. Vi tycker att säkerhet, kvalitet och att vara effektiva är viktigt. Därför har vi bara erfarna elektriker och håller dem uppdaterade med nya saker inom el.

Att göra ditt elsystem bättre är viktigt för din säkerhet och komfort. Vi på Electra Solutions är experter på installationer som gör ditt hem mer energieffektivt, säkrare och längre hållbart.

Vi jobbar med dig för att förstå vad du behöver och ger dig skräddarsydda lösningar. Vi är stolta över vårt arbete och håller dig informerad under hela tiden.

Välj Elextro Stockholm för bra installationer som håller länge.

När ska du boka en elinspektion?

Du borde göra en elinspektion vart 5-10:e år, eller när du flyttar in i en ny fastighet. Om du har nya saker eller problem med elen, boka en inspektion för att kolla att allt är säkert. Det hjälper dig att spara pengar och hålla dig säker.

Anlita oss för elinstallationer och lösningar

Vi gör allt med el, som att sätta in uttag och lampor, uppgradera elsystem, testa elsäkerhet, fixa problem och sätta in smarta hem-system. Vi ger dig bra råd och ser till att ditt elsystem är uppdaterat och effektivt. Våra elektriker är erfarna och vet de senaste reglerna.

Hos oss får du snabb och pålitlig service, tydlig offert och tidsplan. Ring oss för alla dina elbehov.

Vill du ha en gratis offert? Återkoppling inom 24h

Vanligt ställda frågor om elinstallation

Får jag installera eluttag själv?2023-03-04T02:15:50+01:00

Nej, du behöver anlita en elektriker för det.

Vilka regler gäller för elinstallation I garage?2023-03-04T02:16:14+01:00

Regelverket säger att du behöver anlita en elektriker för att dra el i ett garage.

Får jag rot-avdrag för elinstallation?2023-03-04T02:16:19+01:00

Ja, du får ROT-avdrag för elinstallationer om du är en privatperson.

Vad tycker våra kunder?

Våra elektriker är bland de bästa i branschen och kan ge snabb hjälp vid behov. Med många års erfarenhet i branschen tar vi säkerheten på största allvar. Ett positivt rykte är viktigt i vår bransch. Därför är vi aldrig nöjda med vårt arbete förrän du är nöjd med det.

Till toppen