Elinstallationer

Elinstallationer

Elinstallationer2023-08-02T14:55:24+02:00

Elextro har i flera år tillhandahållit elinstallationstjänster av högsta kvalitet till kunder inom olika branscher. Vårt team av skickliga elektriker utför en grundlig inspektion av dina elsystem för att se till att allt fungerar optimalt. Vi tar inte bara hand om enkla installationer, utan tillhandahåller även el reparationer, utbyten och uppgraderingar vid behov.

Effektiva elinstallationer för ett säkrare och bekvämare hem

Till skillnad från andra elföretag som bara erbjuder grundläggande installationstjänster gör vi allt för att garantera att kunderna är nöjda. Vi ger professionella råd och rekommendationer för ytterligare installationer eller uppgraderingar och ser till att dina elsystem är uppdaterade och effektiva. Vi värdesätter vi säkerhet, kvalitet och effektivitet i alla våra tjänster. Därför anställer vi bara erfarna elektriker och erbjuder kontinuerlig utbildning för att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och bestämmelserna inom branschen.

Att uppgradera och underhålla ditt elsystem är viktigt för att garantera säkerheten, komforten och effektiviteten i ditt hem. På Electra Solutions erbjuder vi experttjänster för installation som förbättrar ditt hems energiförbrukning, förlänger livslängden på ditt elsystem och skyddar dig och din familj från potentiella faror.

Vi samarbetar med dig för att förstå dina specifika behov och tillhandahålla skräddarsydda lösningar som uppfyller dina krav. Vi är stolta över vårt arbete och ser alltid till att hålla dig informerad under hela processen.

Låt inte föråldrade eller felaktiga elsystem äventyra din säkerhet och komfort. Välj Elextro Stockholm för professionella installationer som ger varaktiga fördelar för ditt hem.

När ska du boka en elinspektion?

Hur ofta elinspektioner ska göras beror på flera faktorer, bland annat byggnadens ålder, elsystemets skick och antalet personer som bor i byggnaden. För att säkerställa säkerheten och effektiviteten i ditt elsystem rekommenderas en inspektion vart 5-10:e år eller vid inflyttning i en ny fastighet.

Om du nyligen har upplevt el-problem eller har lagt till nya apparater eller utrustning rekommenderas det också att du bokar in en inspektion för att se till att allt är i enlighet med koden och säkert att använda. Regelbundna inspektioner och underhåll hjälper till att förebygga potentiella faror, t.ex. elbränder och elchocker, och säkerställer att dina elsystem fungerar effektivt, vilket sparar pengar på energiräkningarna.

El-system är en integrerad del av vårt dagliga liv och det är viktigt att hålla dem i gott skick. På vårt företag erbjuder vi ett brett utbud av elinstallationstjänster och lösningar för hem och företag. Våra erfarna tekniker utför följande tjänster:

  • Installation av eluttag och belysningsarmaturer
  • Uppgradering och utbyte av elsystem
  • Inspektioner och tester av elsäkerhet
  • Felsökning och reparation av el-problem
  • Installation av system för smarta hem

Vi erbjuder även professionell rådgivning och rekommendationer för ytterligare installationer eller uppgraderingar för att se till att dina elsystem är uppdaterade och effektiva. Vårt team värdesätter säkerhet, kvalitet och effektivitet i alla våra tjänster, vilket är anledningen till att vi endast anställer erfarna elektriker som ständigt är uppdaterade om de senaste trenderna och bestämmelserna i branschen.

Med oss får du alltid snabb och pålitlig service, ett professionellt tillvägagångssätt samt en tydlig offert och tidsplan. Tveka inte att kontakta oss för alla dina behov av elinstallationer och lösningar.

Våra auktoriserade Elektriker i Stockholm utför reparationer, underhåll och inspektioner

Gratis Hembesök

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök eller fastpris på telefon.

Gratis Offert

En detaljerad offert lämnas tillsammans med en beskrivning av uppgiften, komponenterna och materialen.

Arbete påbörjas

Vi är tillgängliga för att svara på frågor under hela processen.

Eftersupport & Garanti

Efter jobbet är vi tillgängliga för stöd och frågor och lämnar även garanti på både arbete och material.

Vad tycker våra kunder?

Våra elektriker är bland de bästa i branschen och kan ge snabb hjälp vid behov. Med många års erfarenhet i branschen tar vi säkerheten på största allvar. Ett positivt rykte är viktigt i vår bransch. Därför är vi aldrig nöjda med vårt arbete förrän du är nöjd med det.

Vill du ha en gratis offert? Återkoppling inom 24h

Vanligt ställda frågor om elinstallation

Får jag installera eluttag själv?2023-03-04T02:15:50+01:00

Nej, du behöver anlita en elektriker för det.

Vilka regler gäller för elinstallation I garage?2023-03-04T02:16:14+01:00

Regelverket säger att du behöver anlita en elektriker för att dra el i ett garage.

Får jag rot-avdrag för elinstallation?2023-03-04T02:16:19+01:00

Ja, du får ROT-avdrag för elinstallationer om du är en privatperson.

Till toppen