Inomhus- och Utomhusbelysning i Stockholm – Elinstallationer Stockholm

Bra belysning kan skapa ett mysigt hem eller en säkrare arbetsplats. På vårt företag erbjuder vi belysningstjänster för att hjälpa dig att uppnå den önskade atmosfären i ditt utrymme.

Vi kan hjälpa dig att välja rätt belysningsarmaturer, inklusive både inomhus- och utomhusbelysning, för att förbättra utseendet och känslan i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi kan också hjälpa dig att bestämma de bästa belysningsalternativen för dina specifika behov och din budget.

Rätt belysning kan göra stor skillnad för atmosfären och funktionaliteten i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför är det viktigt att välja rätt belysningsarmaturer och glödlampor för dina specifika behov.

Vi är här för att hjälpa dig att uppnå den perfekta belysningen för ditt utrymme. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja rätt belysningsarmaturer, både inomhus och utomhus, och ge råd om rätt typ av glödlampor att använda.

Dessutom kan vi hjälpa dig med belysningsplanering, där vi tar hänsyn till faktorer som rummets syfte, naturlig belysning och energieffektivitet. Vi kan också ge rekommendationer om hur du kan spara energi och minska kostnaderna utan att kompromissa med belysningens kvalitet.

Om du vill förbättra ditt utrymme med rätt belysning kan du kontakta oss idag för att boka in en konsultation. Vi hjälper dig att skapa den perfekta atmosfären för ditt hem eller din arbetsplats.

Få rätt belysning första gången

Det är viktigt att välja rätt belysning för ditt utrymme, och det är bättre att göra rätt från början än att behöva göra om det senare. Fel belysning kan inte bara skapa en obehaglig atmosfär, utan även påverka ditt humör och din produktivitet.

Genom att välja rätt belysning redan första gången kan du spara tid och pengar i det långa loppet. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och låt oss hjälpa dig att få rätt belysning första gången.”

Lämna belysningsinstallationen till oss – undvik säkerhetsrisker och otillräcklig belysning

  • Risk för elchock eller brand
  • Bristande kunskap och erfarenhet av korrekt installationsteknik
  • Felaktigt installerad belysning kan leda till otillräcklig eller överdriven belysning.
  • Felaktig placering av belysning kan leda till skuggor, bländning eller ojämn belysning.
  • Självständig belysningsinstallation kanske inte uppfyller lokala byggnormer eller föreskrifter.

Riskera inte din säkerhet och belysningens kvalitet genom att göra det själv. Kontakta oss idag för att boka en konsultation för alla dina belysningsbehov.

Våra certifierade elektriker i Stockholm hjälper till med att laga, sköta om och kolla på elsystem.

Gratis Hembesök

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök eller fastpris på telefon.

Gratis Offert

En detaljerad offert lämnas tillsammans med en beskrivning av uppgiften, komponenterna och materialen.

Arbete påbörjas

Vi är tillgängliga för att svara på frågor under hela processen.

Eftersupport & Garanti

Efter jobbet är vi tillgängliga för stöd och frågor och lämnar även garanti på både arbete och material.

Vad tycker våra kunder?

Våra elektriker är bland de bästa i branschen och kan ge snabb hjälp vid behov. Med många års erfarenhet i branschen tar vi säkerheten på största allvar. Ett positivt rykte är viktigt i vår bransch. Därför är vi aldrig nöjda med vårt arbete förrän du är nöjd med det.

Elex Stockholm ombesörjer även installation av laddboxar

Det finns klara fördelar med att köpa en elbil. Det är bättre för miljön, du slipper bensinkostnader och du får en särskild miljöbilsbonus. En utmaning med elbilar är dock att man ofta måste uppsöka en laddstation om man inte har möjlighet att ladda i hemmet. Den som har en laddbox hemma kan dock ladda bilen över natten och när den inte används.

Vi har särskild kompetens när det gäller installation av laddboxar. Vi kan bistå dig med att hitta en lämplig laddbox och sedan installera den, eller så köper du en laddbox via en av våra samarbetspartners och så installerar vi den åt dig. Elex Stockholm hjälper både privatpersoner och företag med installation av laddboxar.