husägare

Husägare: Nödvändiga verktyg att ha hemma

Alla husägare vet att köpa ett nytt hem är en spännande men ibland stressig upplevelse. Att plötsligt stå ansvarig för allt som kan gå fel eller behöva repareras i ditt nya hem kan vara påfrestande. Om du letar efter ett nytt hem kan du kolla in vår bloggpost, ”Checklista för nytt hem”, som fungerar som en påminnelse om vad du bör titta på när du hittar ditt drömhem.

När det kommer till verktyg finns det några viktiga saker som alltid kommer till användning!

  1. Måttband: Oavsett om du behöver mäta utrymmet för nya köksskåp eller avgöra om den 70-tums TV:n kommer att få plats i vardagsrummet, är ett måttband alltid bra att ha till hands.
  2. Skruvmejslar: Oavsett om du behöver byta strömbrytare eller montera ditt nya sidobord, är skruvmejslar ett måste för varje ny husägare!
  3. Hammare: Ett grundläggande verktyg som är ett måste oavsett om du är förstagångsägare eller inte.
  4. Nivå: Ett verktyg som är oumbärligt för att hänga upp bilder, speglar och andra föremål i ditt nya hem!
  5. Borrmaskin: Utan rätt verktyg kan du inte sätta upp dekorationer!
  6. Stege: Stegen kommer till användning vid byte av glödlampor eller rök- och kolmonoxiddetektorer på svåråtkomliga ställen.
  7. Ficklampa: Du vet aldrig när strömmen kan gå ut, så det är viktigt att ha en ficklampa till hands!
  8. Förlängningssladdar: Ett par extra förlängningssladdar kan vara bra att ha när du planerar var alla möbler ska placeras och var alla uttag finns!
  9. Universalkniv: En flytt innebär många kartonger. En universalkniv hjälper dig inte bara att bryta ner alla flyttlådor, utan kommer också väl till pass för andra hushållssysslor!

För alla dina behov inom el och kabeldragning. Vi erbjuder support för alla aspekter av din fastighet. Kontakta oss på Elextro Stockholm idag för mer information!