Plejd Dimmers

Plejd är ett svenskt företag som specialiserar sig på innovativa och intelligenta belysningslösningar. De erbjuder en rad smarta ljusstyrningsprodukter som gör det enkelt att skapa personliga och energieffektiva belysningssystem i moderna hem.

 

Fördelarna med Plejd Dimmers

Energieffektivitet: Med Plejd dimmers kan du enkelt anpassa ljusnivåerna i ditt hem för att spara energi och minska din elräkning.

Bekvämlighet: Fjärrstyr dina ljuskällor och ställ in scheman för att automatisera belysningen i ditt hem med hjälp av Plejd-appen.

Anpassning: Skapa personliga ljusscener och stämningar för att passa olika aktiviteter och tidpunkter på dagen.

Förbättrad säkerhet: Använd belysning för att avskräcka potentiella inkräktare genom att simulera närvaro när du är borta från hemmet.

Integration: Plejd dimmers kan enkelt integreras med andra smarta hem-enheter för en sömlös och automatiserad hemupplevelse.

Plejd Dimmers: Produktutbud

DIM-01 och DIM-02: Dessa dimmers erbjuder enkel installation, är kompatibla med de flesta ljuskällor och armaturer och kan styras via Plejd-appen.

REL-01-2P och REL-02: Trådlösa dimmers som ger dig möjlighet att styra flera ljuskällor samtidigt för en mångsidig belysningsupplevelse.

CTR-01 och DAL-01: Avancerade belysningsstyrningsalternativ som kan anpassas för att passa dina specifika behov och preferenser.

 

Hur Plejd Dimmers fungerar

Rollen för Plejd Gateway (GWY-01) i systemet: Plejd Gateway fungerar som hjärnan i ditt smarta belysningssystem och kommunicerar med dina dimmers via Plejd-appen.

Ansluta dimmers till Plejd-appen: När du har installerat dina Plejd dimmers är det enkelt att ansluta dem till Plejd-appen för att styra och anpassa dina ljusinställningar.

Inställning av ljusscener och scheman: Med Plejd-appen kan du skapa och spara olika ljusscener och ställa in scheman för att automatisera din belysning.

 

Installation och kompatibilitet

Gör-det-själv-installation eller professionell hjälp: Plejd dimmers kan installeras av dig själv eller med hjälp av en professionell elektriker.

Kompatibilitet med olika ljuskällor och armaturer: Plejd dimmers är kompatibla med de flesta typer av ljuskällor och armaturer, vilket gör dem till en mångsidig lösning för alla hem.

Använda Plejd dimmers i kombination med andra Plejd-produkter: Kombinera denna Plejd dimmers med andra Plejd-produkter, såsom LED-belysning (LED-10, LED-75), sensorer (SPR-01), och strömbrytare (EXT-01) för att skapa ett komplett och integrerat smart belysningssystem.

 

Avslutning

Plejd dimmers erbjuder en rad fördelar och funktioner som gör det enkelt att skapa ett personligt och energieffektivt belysningssystem i ditt hem. 

Genom att använda Plejd-appen kan du fjärrstyra dina ljuskällor, skapa ljusscener och stämningar, och ställa in scheman för att automatisera din belysning. Dessutom är Plejd Dimmers kompatibla med de flesta ljuskällor och armaturer och kan enkelt integreras med andra smarta hem-enheter.

Om du överväger att uppgradera din belysning till ett smart och energieffektivt system, är Plejd dimmers en utmärkt lösning att överväga. Med deras användarvänlighet, anpassningsbarhet och energibesparande funktioner kommer du snart att upptäcka fördelarna med att ha en smart belysning i ditt hem.