LED-lampor

LED-lampor – energieffektivisera din belysning

Uppgradera till LED-spotlights nu och börja spara på dina elräkningar. Slösa inte pengar på halogenlampor längre. Upplev den energieffektiva belysningslösningen med LED-lampor som förbrukar endast 10% av den energi som krävs för att driva en halogenlampa. I ett steg mot en mer hållbar framtid har den brittiska regeringen förbjudit försäljning av halogenlampor 2021 och uppmuntrar därmed husägare att välja LED-lampor.

Även om LED-lampor är ett populärt alternativ till halogenlampor, har vissa personer stött på problem när de försöker byta och i slutändan bestämt sig för att inte utföra övergången. Lär dig allt du behöver veta om att göra bytet inklusive dimmerbrytare, i denna omfattande artikel.

Upptäck denna fantastiska fakta! Även om elektriker ofta använder termen ”lampor” för att hänvisa till glödlampor, kommer vi att använda den mer bekanta termen i den här artikeln.

Upptäck de potentiella besparingarna med att uppgradera till LED-spotlights

Upptäck de potentiella kostnadsbesparingar med att byta från halogenbelysning. Upplev samma mängd ljus som en 50-watts halogen med bara en 5-watts LED, som använder en bråkdel av energin. Belys ditt utrymme med 10 LED-spotlights för samma kostnad som en halogenlampa.

Låt oss undersöka vad detta innebär för dina hushållsutgifter

Upplev bekvämligheten med prisvärd elektricitet med våra kilowatt-enheter prissatta till endast 34 öre (vid publiceringstidpunkten). Belys ditt utrymme effektivt med en 50-watts halogenlampa, som endast förbrukar 0,15 kilowatt efter tre timmars användning. Belys ditt utrymme i tre timmar om dagen och du kommer att spendera 186,10 kronor årligen för en enda lampa. Många familjehem har minst 30 av dessa artiklar.

Upplev kostnaden för att köra 30 halogener i tre timmar om dagen, även vid olika tidpunkter, eftersom det blir totalt 5580 kronor. Genom att byta till LED-lampor kan du spara cirka 560 kronor på dina årliga utgifter. Med denna betydande rabatt kan du enkelt hålla dina utgifter under kontroll och hantera de ständigt ökande energikostnaderna.

Fall inte för den falska ekonomin att vänta på att dina halogenlampor ska gå sönder. Att byta till LED-lampor nu kan resultera i större besparingar på dina energiräkningar jämfört med en gradvis övergång under flera års tid.

Upptäck de fördelar som LED-spotlights erbjuder

Att uppgradera till LED-lampor erbjuder fler fördelar än att bara minska energiförbrukningen. Upptäck några av de fördelar vi har listat nedan:

Upplev den förlängda livslängden hos LED-teknik. Uppgradera din belysning med LED-lampor som varar upp till 50 000 timmar – det är tolv gånger längre än halogener!

Inte bara är LED-lampor mer energieffektiva, men de har också en överlägsen fysisk hållbarhet jämfört med halogenlampor. Även om vi inte rekommenderar att slå eller tappa dem, är våra produkter utformade för att vara hållbara och kan klara viss påverkan vid behov.

Upplev ett brett utbud av färgtemperatur alternativ med våra ersättnings-LED-lampor. Upplev den perfekta stämningen med vårt urval av belysningsalternativ, inklusive extra varmvitt, sval blå ton och ljus dagsljuseffekt.

Upptäck de miljövänliga fördelar med LED-lampor

Gör en positiv inverkan på miljön genom att byta från halogen till LED-lampor och minska ditt koldioxidavtryck. Uppgradera din belysning med LED-lampor som effektivt omvandlar energi till ljus, till skillnad från halogener som slösar energi genom att producera onödig värme. LED-lampor är ett miljövänligt belysningsalternativ eftersom de är giftfria och återvinningsbara, vilket gör dem till ett säkert val för miljön.

Gör övergången till LED-belysning och njut av fördelarna med att vara miljömedveten samtidigt som du sparar pengar på dina energiräkningar. Upptäck ett av de mest budgetvänliga sätten att göra en positiv inverkan på miljön samtidigt som du minskar dina årliga utgifter.

Att byta en MR16-transformator i taket kan vara lite farligt. Genom att flytta de anslutna ledningarna riskerar du att avsevärt öka sannolikheten för brand. Dessutom finns det en möjlighet att du kan orsaka skador på ditt tak i processen.

Varning! Att säkerställa säkerheten för din kabeldragning är avgörande eftersom även det minsta misstaget kan få allvarliga konsekvenser. Säkerställ din säkerhet mot brand och stötar genom att anlita en behörig elektriker för att göra uppgraderingar och utföra nödvändiga elektriska tester, ta inte saken i egna händer. Se till att ditt elarbete är enligt gällande regler med ett Mindre Arbeten-certifikat (MWC) utfärdat av vårt team av experter, som verifierar att jobbet har slutförts i enlighet med de senaste brittiska kabeldragningarna.

Upptäck det enkla sättet att övergå till LED-belysning

Att byta från halogenlampor till LED-spotlights behöver inte vara komplicerat. Upptäck den ultimata lösningen genom att följa våra expertrekommendationer:

Undvik att köpa alla LED-lampor på en gång. Upplev bekvämligheten med att testa en lampa innan du åtar dig att göra ett större inköp. Se till att du köper en dimbar lampa genom att verifiera informationen på förpackningen. Säkerställ säker hantering av halogener genom att låta dem svalna innan borttagning. Förbättra stämningen i ditt utrymme genom att välja en LED-färgtemperatur som perfekt kompletterar dess atmosfär.

Upplever du problem med din nya lampa? Tveka inte att boka tid med en elektriker för att inspektera modulen, transformatorn eller båda.

Boka konsultation

Upptäck kostnaden för övergången till LED-belysning. Uppgradera ditt belysningssystem enkelt från halogen till LED-lampor med en rocker-brytare. Uppgradera din dimmerbrytare till att vara LED-kompatibel på nolltid. Att anlita en elektriker för att göra jobbet är fortfarande ett mer kostnadseffektivt alternativ jämfört med ett kontinuerligt användande av föråldrade halogenlampor. Med stigande energikostnader kan du förvänta dig att få tillbaka din investering inom det första året.

Uppgradera ditt elsystem på bara en timme med hjälp av våra skickliga elektriker. Se till att din dimmermodul är kompatibel med LED-lampor genom att genomföra ett noggrant test och byta ut den vid behov. Uppgradera din MR16-ljusarmaturs transformator och dimmermodul för LED-användning. Uppgradera din ljusarmatur för att rymma GU10-lampor med våra tjänster